Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Meld u ook aan voor onze nieuwsbrief onder aan de pagina.

Volg het hier...

Het meest zomers nieuws!

Volg hier al het nieuws over alles wat de Goudse Haringparty tot zo'n succesvol evenement maakt. 

cloud

Laatste nieuws

UITGELICHT | Grant Thornton

UITGELICHT | Grant Thornton

6 juni 2017

Grant Thornton is een toonaangevende internationale fullservice accountancy- en adviesorganisatie. In Nederland werken ruim 450 toegewijde professionals vanuit 9 vestigingen aan solide en slimme oplossingen voor onze klanten. We maken daarbij gebruik van de kennis en expertise uit ons internationale netwerk.

Met een accountancy- en adviespartner die meebeweegt, staat u sterker in veranderende tijden. U werkt samen met een fullservice-dienstverlener bij wie u met grote, kleine en onconventionele vragen terecht kunt. Dit vergroot uw wendbaarheid, het verandervermogen van uw organisatie en uw groeikansen.

Benieuwd in welke groeifase úw onderneming zich bevindt, naar welke groeifase u toe wilt en hoe uw collega-ondernemers hierop hebben geantwoord? Wij maken graag een afspraak met u tijdens de Goudse Haringparty op dinsdag 27 juni aanstaande.

Grand Canyon
Creatie en bouw met medewerking van methetreclameteam.nl

Naast de Goudse Haringparty organiseert Grand Canyon ook:

Spraakmakend organisatieburo!

Organisatieburo Grand Canyon is onder andere verantwoordelijk voor de organisatie van de Goudse Haringparty. In Gouda liggen onze roots. We organiseren al ruim 20 jaar bedrijfs- en publieksevents en zijn uniek als het gaat om het neerzetten van sfeer en beleving. We hebben hart voor onze stad en werken dan ook voornamelijk met leveranciers uit Gouda en omgeving. Met gezonde ambitie, passie en lef maken wij van elk evenement en feest een succes.