Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Meld u ook aan voor onze nieuwsbrief onder aan de pagina.

Volg het hier...

Het meest zomers nieuws!

Volg hier al het nieuws over alles wat de Goudse Haringparty tot zo'n succesvol evenement maakt. 

cloud

Laatste nieuws

UITGELICHT | Best Western Plus City Hotel Gouda

UITGELICHT | Best Western Plus City Hotel Gouda

8 juni 2017

Ooit bij ons binnen geweest?

Graag nodigen wij u van harte uit dit zeker eens te doen, we zullen u verbazen; Wat het zo anders maakt, is dat de oude historie van Gouda met een knipoog terug te vinden is in de details door ons gehele hotel heen. Hier zal het uw gasten (en uzelf) aan werkelijk niets ontbreken! Wij kunnen de volledige logistieke voorbereiding van uw evenement overnemen zodat u zich volledig kunt concentreren op de inhoud en uw gasten. Efficiency dus en dat vinden wij belangrijk.

Met het oude centrum van Gouda op loopafstand is er altijd genoeg te beleven! Blijft u liever ‘in huis’? Ook in het hotel vindt u alles wat u nodig heeft.

Dus kom bij ons de sfeer (en de haring) proeven want zoals wij allen weten; Gouda smaakt naar meer!

Grand Canyon
Creatie en bouw met medewerking van methetreclameteam.nl

Naast de Goudse Haringparty organiseert Grand Canyon ook:

Spraakmakend organisatieburo!

Organisatieburo Grand Canyon is onder andere verantwoordelijk voor de organisatie van de Goudse Haringparty. In Gouda liggen onze roots. We organiseren al ruim 20 jaar bedrijfs- en publieksevents en zijn uniek als het gaat om het neerzetten van sfeer en beleving. We hebben hart voor onze stad en werken dan ook voornamelijk met leveranciers uit Gouda en omgeving. Met gezonde ambitie, passie en lef maken wij van elk evenement en feest een succes.