Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Meld u ook aan voor onze nieuwsbrief onder aan de pagina.

Volg het hier...

Het meest zomers nieuws!

Volg hier al het nieuws over alles wat de Goudse Haringparty tot zo'n succesvol evenement maakt. 

cloud

Laatste nieuws

UITGELICHT | Abram Makelaardij & Vastgoedbeheer

UITGELICHT | Abram Makelaardij & Vastgoedbeheer

13 juni 2017

Gezelligheid, netwerken, een historische setting en, natuurlijk, overheerlijke haring: redenen genoeg om deel te nemen aan de Goudse Haringparty. Maar voor de mannen van Abram Makelaardij & Vastgoedbeheer is een ander aspect doorslaggevend: het evenement op 27 juni is gewoon ‘op en top Gouda’, en het familiebedrijf heeft hart voor deze prachtige stad.

Broers Maarten en Kees zijn er geboren en getogen, en vader Bram woont en werkt er al tientallen jaren. Als trouwe Gouwenaren steunen zij graag dit soort bijzondere lokale initiatieven. In het dagelijks leven bijten ze zich graag vast in uw vastgoedvraagstukken, maar op de 27e, dat moet u ze even vergeven, zetten ze hun tanden eerst in die verse haring. Tot snel!

Abram Makelaardij
Keerkring 63
2801 DG Gouda
0182 692 000
www.abram.nl

Grand Canyon
Creatie en bouw met medewerking van methetreclameteam.nl

Naast de Goudse Haringparty organiseert Grand Canyon ook:

Spraakmakend organisatieburo!

Organisatieburo Grand Canyon is onder andere verantwoordelijk voor de organisatie van de Goudse Haringparty. In Gouda liggen onze roots. We organiseren al ruim 20 jaar bedrijfs- en publieksevents en zijn uniek als het gaat om het neerzetten van sfeer en beleving. We hebben hart voor onze stad en werken dan ook voornamelijk met leveranciers uit Gouda en omgeving. Met gezonde ambitie, passie en lef maken wij van elk evenement en feest een succes.