Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Meld u ook aan voor onze nieuwsbrief onder aan de pagina.

Volg het hier...

Het meest zomers nieuws!

Volg hier al het nieuws over alles wat de Goudse Haringparty tot zo'n succesvol evenement maakt. 

cloud

Laatste nieuws

Succesvolle bijeenkomst Goudse Haringparty 2015

Succesvolle bijeenkomst Goudse Haringparty 2015

23 juni 2015

Dinsdag 23 juni vond alweer de 5e editie van de Goudse Haringparty plaats. Hèt Goudse netwerkevenement waar ondernemend Gouda elkaar ontmoet en zich presenteert. De ontvangst vond dit jaar voor het eerst plaats in Museum Gouda, waar ook de officiële opening geschiedde. Hierna verplaatste het gezelschap zich naar de Museumtuin. In deze prachtige ambiance waren wederom alle voorwaarden aanwezig voor een succesvolle bijeenkomst. In het culturele hart van Gouda werd getoond dat het hier zeer goed toeven, ondernemen en zaken doen is.

Kwalitatieve gastenlijst

Iedere deelnemer had diverse waardevolle relaties uitgenodigd waarmee de gastenlijst uit een totaal aantal van 350 personen bestond. Deelnemende bedrijven waren dit jaar o.a. ABN Amro, Grant Thornton, Complex E-Techniek, Ruim Baan Uitzendbureau, Gouda Refractories, Gouda Media Groep, BEST WESTERN PLUS City Hotel Gouda en Phielix Verzekeringen.

Franse slag

Je kan er niet omheen, de Tour de France komt door Gouda en ook de Haringparty heeft hier fijntjes op ingespeeld. Zo speelde de troubadours veel Franse chansons, de cateringtak van Restaurant Bij Ons ‘Bij Jullie’ verzorgde de catering met o.a. smakelijke mosselen en bouillabaisse en natuurlijk was de decoratie stijlvol en met een knipoog naar ‘La France’ en de gele trui.

Opbrengst veiling naar de ‘Kop van de Kleiweg’

Een van de belangrijke toegangswegen tot de Goudse binnenstad is de Kleiweg. Om deze entree op te knappen hebben de Gemeente Gouda, pandeigenaren en de ondernemersvereniging van de binnenstad, de S.O.G., de handen ineen geslagen. Deze zogenoemde 'Kop van de Kleiweg' wordt vanaf dit najaar heringericht. De fietsen gaan onder meer verdwijnen en er komt ruimte voor een terras. Als laatste zal een nader te ontwerpen kunstwerk worden geplaatst dat moet verwijzen naar kaas, het voornaamste beeldmerk van Gouda. De opbrengst van de veiling komt dit jaar volledig ten goede komen van dit kunstwerk. ABC Hekwerk deed het laatste bod waarmee het totaalbedrag op € 7.000.- kwam. ABC Hekwerk was daarmee de hoogste en laagste bieder voor het goede doel van 2015.

Grand Canyon
Creatie en bouw met medewerking van methetreclameteam.nl

Naast de Goudse Haringparty organiseert Grand Canyon ook:

Spraakmakend organisatieburo!

Organisatieburo Grand Canyon is onder andere verantwoordelijk voor de organisatie van de Goudse Haringparty. In Gouda liggen onze roots. We organiseren al ruim 20 jaar bedrijfs- en publieksevents en zijn uniek als het gaat om het neerzetten van sfeer en beleving. We hebben hart voor onze stad en werken dan ook voornamelijk met leveranciers uit Gouda en omgeving. Met gezonde ambitie, passie en lef maken wij van elk evenement en feest een succes.