Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Meld u ook aan voor onze nieuwsbrief onder aan de pagina.

Volg het hier...

Het meest zomers nieuws!

Volg hier al het nieuws over alles wat de Goudse Haringparty tot zo'n succesvol evenement maakt. 

cloud

Laatste nieuws

Haring happen op 3 juli 2018

Haring happen op 3 juli 2018

16 mei 2018

De Goudse Haringparty is niet meer weg te denken uit het Goudse bedrijfsleven. Een bijzonder evenement in de Goudse binnenstad! Hollandse Nieuwe happen onder het genot van goed gezelschap en fijn glas wijn. In verband met de verwachte late komst van de nieuwe haring dit jaar is het branche-exclusieve netwerkevenement een week later gepland dan voorgaande jaren.

Veel gastheren van afgelopen edities hebben hun gastheerschap alweer toegezegd. Zo zijn onder andere Grant Thornton, ABN Amro, Abram Makelaardij en Gouda Refractories weer van de partij. Nieuw dit jaar zijn Stichting Gouda Schoon en Voogt B.V. De organisatie is trots deze mooie bedrijven toe te mogen voegen aan de deelnemerslijst!

Kijk voor de volledige deelnemerslijst op de website van de Goudse Haringparty

Wilt u ook gastheer worden? Neem dan contact op met Remko van der Hammen van Organisatieburo Grand Canyon via remko@grandcanyon.nl of bel naar 0182 58 38 75.

Grand Canyon
Creatie en bouw met medewerking van methetreclameteam.nl

Naast de Goudse Haringparty organiseert Grand Canyon ook:

Spraakmakend organisatieburo!

Organisatieburo Grand Canyon is onder andere verantwoordelijk voor de organisatie van de Goudse Haringparty. In Gouda liggen onze roots. We organiseren al ruim 20 jaar bedrijfs- en publieksevents en zijn uniek als het gaat om het neerzetten van sfeer en beleving. We hebben hart voor onze stad en werken dan ook voornamelijk met leveranciers uit Gouda en omgeving. Met gezonde ambitie, passie en lef maken wij van elk evenement en feest een succes.