Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Meld u ook aan voor onze nieuwsbrief onder aan de pagina.

Volg het hier...

Het meest zomers nieuws!

Volg hier al het nieuws over alles wat de Goudse Haringparty tot zo'n succesvol evenement maakt. 

cloud

Laatste nieuws

Goudse Haringparty druk bezocht!

Goudse Haringparty druk bezocht!

28 juni 2017
Het druppeltje regen hier en daar had geen invloed op een mooie opkomst en de goede sfeer tijdens alweer de 7e editie van de Goudse Haringparty. Ruim 250 ondernemers waren aanwezig. Er zijn volop nieuwe contacten gemaakt en bestaande relaties versterkt.
 
Het thema van het event was 'Gouda in Ontwikkeling'. Met projecten als de Cheese Experience, de Goudse IJsbaan rondom het Stadhuis, de Universiteit, het Kaaspakhuis en natuurlijk het Weeshuis staat er genoeg te gebeuren. Martin Rietveld van White House Development kreeg het woord van de voorzitter om over de laatste twee projecten meer te vertellen. 
 
Voor een beeldverslag van de bijeenkomst klikt u hier.
Fotografie Hermen Buurman
 
Grand Canyon
Creatie en bouw met medewerking van methetreclameteam.nl

Naast de Goudse Haringparty organiseert Grand Canyon ook:

Spraakmakend organisatieburo!

Organisatieburo Grand Canyon is onder andere verantwoordelijk voor de organisatie van de Goudse Haringparty. In Gouda liggen onze roots. We organiseren al ruim 20 jaar bedrijfs- en publieksevents en zijn uniek als het gaat om het neerzetten van sfeer en beleving. We hebben hart voor onze stad en werken dan ook voornamelijk met leveranciers uit Gouda en omgeving. Met gezonde ambitie, passie en lef maken wij van elk evenement en feest een succes.