Gastheer!

De succesvolle 7e editie in 2017 werd bijgewoond door zo'n 300 deelnemers. Het is hèt Goudse netwerkevent waar ondernemend Gouda elkaar ontmoet en zich presenteert. Voor de editie van 2018 hebben de volgende gastheren zich al aangemeld. 

Wilt u ook gastheer zijn op dinsdag 3 juli? Neem dan contact met ons op via remko@grandcanyon.nl

Het Goudse Netwerkevenement...

Branche-exclusief!

Wij bieden deelnemers van de Goudse Haringparty branche-exclusiviteit, zodat u in alle rust kunt netwerken met uw bestaande en nieuwe relaties.

cloud

Deelnemers 2018

2B Connected

2B Connected is het gespecialiseerde recruitmentbureau voor makelaars en hypotheekadviseurs in heel Nederland.  Wij zorgen voor de perfecte match tussen kandidaten en topwerkgevers. Onze recruiters zijn specialisten met ervaring en kennis in de financiële dienstverlening (naast Hypotheek ook Verzekerings- en Bankadviseurs) en de makelaarsbranche.

2B Connected heeft een landelijk netwerk aan opdrachtgevers en kandidaten, waardoor wij een snelle en juiste match kunnen maken. Dit in combinatie met een eerlijke en concurrerende prijs maakt dat wij marktleider zijn voor zowel makelaars als hypotheekadvies organisaties in Nederland.

Bel André ten Brink op 06-51519726 of mail naar andre.ten.brink@2bconnected.org

Voor meer info: www.2bconnected.org

 

ABN Amro

Als ondernemer wilt u dat uw dagelijkse bankzaken goed geregeld zijn en persoonlijk en deskundig advies wanneer u daar behoefte aan heeft. Bij ABN AMRO begrijpen we dat als geen ander. Wij staan daarom graag voor u klaar!

ABN AMRO N.V.
Marktgebied Gouda
Vredebest 1, Gouda
(0182) 589761

Abram Makerlaardij

Verhuur en verkoop van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelruimte in de regio Gouda / Het Groene Hart.

Abram Makerlaardij
Heuvellaan 2a
2803 DM Gouda

Abram Makelaardij

 

Best Western Plus City Hotel Gouda

In het historische centrum van Gouda, gelegen aan één van de mooiste grachten van de stad - de Hoge Gouwe - vindt u BEST WESTERN PLUS City Hotel Gouda. Dit hotel met 101 kamers en 7 vergaderzalen grenst aan de oude gas- en lichtfabriek. Het bijzondere interieur van het hotel herinnert aan de rijke geschiedenis van Gouda. Door het gehele hotel hangen foto's met typische Goudse afbeeldingen van vroeger en nu.

De 7 vergaderzalen die het hotel rijk is, zijn geschikt voor congressen, vergaderingen, cursuusen, recepties, bruiloften en feesten. Uiteraard kan er ook gebruik gemaakt worden van de binnentuin van 400m2! Parkeren bij het hotel is ook geen enkel probleem in de grote openbare parkeergarage die zich onder het hotel bevindt.

BEST WESTERN PLUS City Hotel Gouda
Hoge Gouwe 201, Gouda
(0182) 860 086

 

Cemento Property Management

Cemento staat voor een betrouwbare partner die in opdracht van beleggers zorg draagt voor de werkzaamheden met betrekking tot het in stand houden van Duitse vastgoed objecten.

We zien er op toe dat voor de lange termijn maximale huurinkomsten worden gecreëerd, terwijl de uitgaven alleen doelmatig zijn.

Alle historische en actuele informatie is direct en op elk moment voor de belegger beschikbaar, zodat er 100% openheid is. Uitgangspunt is verder dat we duurzame relaties met elkaar aangaan.

De werkzaamheden bestaan uit het zodanig uitvoeren van het administratief beheer, technisch beheer en commercieel beheer, dat het totaalrendement van het vastgoed wordt geoptimaliseerd.

Onder administratief beheer vallen het registreren, rubriceren en verwerken van alle relevante financiële en juridische zaken. Bij het technisch beheer ligt de focus op het begeleiden van de ontwikkeling, upgrading of renovatie en het in goede staat houden van het vastgoed, het behandelen van klachten en het planmatig onderhoud. Het commercieel beheer betreft het relatiebeheer en de marketing om huurders te behouden en om eventueel potentiële huurders te werven.

Cemento Property Management GmbH
Leeghwaterstraat 25
2811 DT Reeuwijk
(0)182 308 195

http://www.cementopm.de/

 

Cemento logo

Complex E-techniek B.V.

Complex E-techniek is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van installaties op het gebied van elecktrotechniek, beveiliging, ICT & telecom en klimaat. Onze gedreven en vakbekwame medewerkers doen dit voor overheid, bedrijfsleven, gezondheidszorg en particulieren. Door bundeling van kennis, ervaring en innovatie ontzorgen wij de klant en bieden wij hen de gewenste technische oplossingen.

Complex E-techniek B.V.
Coenecoop 125, Waddinxveen
(0182) 682300

Gouda Into Business

IntoBusiness Magazine BV is samen met diverse partners (franchisers) uitgever van businessmagazines die in diverse rayons verschijnen. Kenmerkend voor deze rayons is de cohesie, die ooit tot stand is gekomen door cultuurhistorie, ligging en saamhorigheid. Onze kleurrijke zakelijke glossy’s zijn een platform voor alle ondernemers en (overheids)instellingen in een specifiek gebied.

Het doel is om ondernemers dichterbij elkaar te brengen, opdat zij zich bewust worden van het feit dat het in de eigen buurt ook goed zaken doen is en dat ver weg gaan helemaal niet nodig is. In die zin dragen wij ons steentje bij aan het stimuleren van de lokale economie.

Gouda Into Business
Conradstraat 7 
2405 BA Alphen aan den Rijn

Gouda Refractories

De kwaliteit van de producten en diensten van Gouda Refractories leunt op een traditie van meer dan honderd jaar (1901). Deze lange staat van dienst heeft gezorgd voor een internationaal netwerk met engineeringbedrijven, licentiehouders, lokale agenten en installateurs. Of klanten precies weten wat ze willen of slechts een idee hebben dan wel een probleem, bij Gouda Refractories krijgen ze altijd bediening op maat.


Behalve vuurvaste stenen, beton en prefab materialen levert Gouda Refractories vooral klant specifieke totaaloplossingen. Met name voor afnemers in de industriegroepen Non-Ferro, Petrochemie en Milieu & Energie, maar ook andere segmenten.

Gouda Refractories BV
Goudkade 11-16, Gouda
(0182) 591400

Logo Gouda Refractories

Grand Canyon

We regelen alles behalve het weer!

Dat is de kracht van Grand Canyon. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid op ons om elk evenement tot een succes te maken. Dat doen we door ons volledig in te leven in de doelstellingen van de opdrachtgever. Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om ‘in-huis’ iets te organiseren, of het nu om een jubileum, productintroductie of ander feest gaat, of om ‘buiten-huis’ te participeren in een van onze evenementen.

Inmiddels hebben we een breed pakket van vijf grote evenementen waarmee we alle gelegenheid bieden tot sponsoring en eventueel participatie in grote publieksevenementen.

Organisatieburo Grand Canyon
Spieringstraat 2a, 2801 ZM Gouda
(0182) 583 875

Grant Thornton

Wij zijn een dynamische organisatie en leveren niet alleen diensten op accountancy- en belastinggebied, maar ook een breed pakket aan specialistische diensten. Passie is onze gemeenschappelijke deler. Passie voor het ondernemen en de gedrevenheid om daar waarde aan toe te voegen. Zo zien wij dat bij Grant Thornton.

Grant Thornton
Tielweg 16, Gouda
(0182) 531922

 

Indigo Schilderwerken

Sinds jaar en dag wordt INDIGO SCHILDERWERKEN BV in verband gebracht met ambachtelijk schilderwerk in en om Gouda. Onze vaste en nog steeds groeiende klantenkring geven het goede imago van ons bedrijf weer.

We verzorgen zowel binnen- als buitenschilderwerk en met onze jarenlange ervaring adviseren we u graag op het gebied van restauratie en onderhoud, maar ook wat betreft kleurgebruik. Ook voor het plaatsen van glas of wandafwerking kunt u bij ons terecht.

Indigo Schilderwerken
Beatrixhoeve 17
2804 HC Gouda
(0)182 634 782 

 

 

La Gro Advocaten

La Gro Advocaten is het grootste advocatenkantoor in het Groene Hart en bestaat reeds 100 jaar. Sinds de oprichting in 1913 door mr. H.E. La Gro (1886-1979) in Bodegraven, is het kantoor gegroeid tot bijna 90 medewerkers met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda en Woerden.

Als fullservice kantoor richten wij ons met name op ondernemingen en overheidsorganisaties. Wij staan onze cliënten bij met vaste contactpersonen die weten wat er speelt in uw branche en uw organisatie. Die resultaatgerichte aanpak blijkt succesvol: zowel in de regio als ver daarbuiten maken cliënten gebruik van onze kennis van het recht, ons gedegen advies en onze gespecialiseerde dienstverlening.

La Gro Advocaten
Tielweg 30
2803 PK Gouda
(0182) 518433

 

Mail Succes

Wij helpen onze klanten om op creatieve en efficiënte wijze in contact te treden met potentiële opdrachtgevers. Daarnaast laten wij hen op gepaste wijze in de juiste frequentie contact onderhouden met bestaande relaties. 

Hiertoe maken wij een plan, waarin in veel gevallen als basis direct mailings worden ingepast. Hét succes wordt echter behaald doordat wij op de juiste wijze een mix creëren met de inzet van diverse digitale communicatiemiddelen. 

Met deze werkwijze bieden wij onze klanten een responsverhogende aanpak, met een duurzaam en kostenefficiënt gebruik van middelen. 

Mail Succes
Middelblok 144D
2831 BR Gouderak
(0)182 37 66 88

Mail Succes logo

 

Nils & Paul

Wij geloven in goede online oplossingen.
Daarom maken wij degelijke websites en webapplicaties. We bouwen websites, maar maken ook graag applicaties die je werk makkelijker maken. We snappen het als je je liever bezighoudt met wat je zelf graag doet en doen juist daarom voor jou wat wij graag doen.

Wij zijn Nils en Paul
"De Burgemeester Werkt" - lokaal 26
Ingang achterzijde, t.h.v. Krugerlaan 17
06 - 523 838 62

Park IJsselweide

Met de ligging midden in het Groene Hart, op het randje van Gouda en Moordrecht, is Park IJsselweide de perfecte plek voor een ontspannen break, een afdelingsuitje, teamuitje, familiedag of vrijgezellenfeestje. 

Sluit een middag of avond Footgolf, Jurassic golf of Jurassic Mining af in onze sfeervolle Brasserie IJsselweide, waar contacten snel zijn gelegd en het eten goed smaakt.

Jurassic Golf
Als eerste in Nederland hebben wij een echte Adventure Golfbaan gebouwd. Hier waan je je tussen levensechte dinosauriërs in het begin der tijden en kun je in ons Jurassic Golf Adventure Park avontuurlijk golfen op een echte golfbaan met 18 mini holes!

Park IJsselweide
Sluisdijk 15
2809 NA Gouda
(0)182 583 933 

Restaurant 't Vaantje

Midden in het Groene Hart, in het schitterende plassengebied van het dorpje Reeuwijk vindt u Restaurant ’t Vaantje; van oudsher een plek waar eenieder zich thuis voelt .

Of u nu bij ons langskomt voor een kopje koffie met overheerlijk gebak, een snelle of uitgebreide (al dan niet zakelijke) lunch of een heerlijk diner; wij zorgen voor een ongedwongen sfeer en plezierige, warme omgeving.

Restaurant 't Vaantje
Korssendijk 32
2811 HK Reeuwijk
(0182) 513811


Ruimbaan Uitzendbureau

Uitzendbureau Ruimbaan is in ruim 25 jaar tijd uitgegroeid tot een organisatie met zeventien medewerkers die werken op vestigingen in Alphen a/d Rijn, Gouda en Rotterdam.  De economie schreeuwt om flexibele arbeidskrachten en met gekwalificeerde en gemotiveerde uitzendkrachten levert Ruimbaan een bijdrage om dit gat in de markt op te vullen.

Ruimbaan Uitzendbureau
Blekersingel 50, Gouda
(0182) 582811

 

Salmari

Salmari, de originele donkere, intense salmiakdrank (25%) met een geraffineerde premium smaak. Met de hand, met toewijding en alleen met zuivere en natuurlijke ingrediënten geproduceerd, in het koude en mysteireuze Finland.
 

Samenwerkende Ondernemersverenigingen Gouda (S.O.G.)

In de Goudse binnenstad is de S.O.G. als overkoepeling van de daar gevestigde ondernemers actief als spreekbuis, als belangenbehartiger en als aanjager van nieuwe initiatieven. Verderop in deze website wordt aandacht besteed aan de meest belangrijke zaken waarmee de S.O.G. bezig is. Sinds de zomer van 2015 is de vereniging S.O.G. ook als lid aangesloten bij de vereniging GoudaOnderneemt (GO!) die de gezamenlijke belangen van de ondernemers in Gouda wil behartigen.

Samenwerkende Ondernemersvereniging Gouda (S.O.G.)
Lange Tiendeweg 104
2801 KK Gouda

Sport.Gouda

SPORT•GOUDA beheert en exploiteert een breed aanbod van sportvoorzieningen en draagt zorg voor activiteiten die voortkomen uit het gemeentelijke sportbeleid.

Naast de door de gemeente opgedragen taken kunt u bij ons terecht voor: buitenschoolse activiteiten,organisatie en uitvoering van sportevenementen, arrangementen voor bedrijfssporten en advies & consult.

Sport.Gouda
Tobbepad 4
2803 WH Gouda
(0182) 590910

 

Stichting Gouda Schoon

Stichting Gouda Schoon – SGS – zal op een milieu- en arbeidsvriendelijke manier uitvoering laten geven aan schoonmaakwerkzaamheden vooralsnog in het Goudse kernwinkelgebied, namelijk de Markt en toeleidende straten.
Vooral het ‘Zwerfafval’ is een bron van zorg en valt op als het stil of rustig is op straat.
Er wordt niet alleen aandacht geschonken aan schoonmaken in brede zin, maar ook aan het opruimen van afval en zwerfafval bij allerhande evenementen zoals: het Paasontbijt, Kaasmarkt, Kinderkaasmarkt, Huiskamer van de Stad,  Gouda Beach, etc. Met name in de weekends en op zon- en feestdagen komt veel afval op straat of in de grachten terecht.

Door het zichtbaar reinigen, vraaggericht reinigenverzorgen van educatieve voorlichting, waarbij de jeugd een belangrijke rol heeft, en tezamen met alle belanghebbenden het afval en zwerfafval continu aanpakken, zal er al heel snel een schone leefomgeving zijn.

De stichting wil dit zeker tot en met het jaar 2022 blijven ondersteunen, want in 2022 zal er 750 jaar Stadsrechten gevierd worden. Hiertoe is een ‘Zwerfafvalplan 2018’ ingediend om blijvend de aandacht op het zwerfafval vast te houden.

Verder is de stichting bezig met de uitvoering van het ‘Afval Project Horeca Binnenstad Gouda’.
En in het kader van Diftar voor Winkels en Bedrijven kunnen ondernemers zich ook aansluiten bij het project Afval Horeca Binnenstad Gouda. Diverse organisaties zoals Museum Gouda en Concordia willen graag meedoen.

Ook is de stichting betrokken bij een deel van de mobiliteitsvisie van de gemeente Gouda.Logo Stichting Gouda Schoon

Verzamelgebouw Reeuwijk

Verzamelgebouw Reeuwijk is een kleinschalig verzamelgebouw met tachtig huurders, waarvan veertig vaste huurders en veertig bedrijven die regelmatig vergader- en trainingsruimte huren. Naast de professionele organisatie staat Verzamelgebouw Reeuwijk bekend om haar gastvrijheid en goede sfeer tussen de huurders. Dit komt mede doordat wij als eigenaren het pand zelf beheren en ook als huurder gebruik maken van Verzamelgebouw Reeuwijk, waardoor de lijnen kort zijn. Daarnaast organiseren we enkele malen per jaar een borrel, barbecue of iets dergelijks om de kans te geven aan alle huurders om elkaar beter te leren kennen.

Ondernemen moet u zelf doen, maar onze vele handige diensten zorgen voor een stukje last van uw schouders. “Ondernemen in een gespreid bedje” noemen wij dat. Maak eens een afspraak om te kijken wat we voor uw huisvesting kunnen betekenen of reserveer op onze website een vergaderruimte en laat u ontzorgen!

Verzamelgebouw Reeuwijk
Leeghwaterstraat 25
2811 DT  Reeuwijk
(0182) 308191

Logo Verzamelgebouw Reeuwijk

 

 

VOOGT daar bent u van verzekerd!

De belofte van Voogt

Als u een verzekering afsluit, verwacht u dat u daar aanspraak op kunt maken wanneer dat nodig is. Daarom ís VOOGT er ook daadwerkelijk als dat nodig is. Altijd handelen wij in het belang van de klant en nemen wij de regie in geval van schade. Wanneer de schade-expert of een risicodeskundige van bijvoorbeeld een verzekeraar bij u op bezoek komt, zijn wij er om u bij te staan met onze expertise en een onafhankelijk advies. U staat er niet alleen voor. 

Onze deskundige, betrokken en beëdigde medewerkers zijn namens VOOGT uw partner in een langdurige relatie. 

Een betrouwbare, transparante, persoonlijke relatie, die generaties lang (van personen en bedrijven) voortduurt en fungeert als baken, als ankerpunt. 

Als u kiest voor VOOGT, dan kiezen wij voor u! 

Nico Voogt,
Directeur

Logo Voogt

 

White House Development B.V.

Projectontwikkelaar White House Development gaat transformatie- en herontwikkelingsprojecten aan met het oog op bijzondere locaties en historisch erfgoed.

White House Development B.V.
Spoorstraat 2-202
2806 BZ Gouda

 

 Goudse Haringparty

Grand Canyon
Creatie en bouw met medewerking van methetreclameteam.nl

Naast de Goudse Haringparty organiseert Grand Canyon ook:

Spraakmakend organisatieburo!

Organisatieburo Grand Canyon is onder andere verantwoordelijk voor de organisatie van de Goudse Haringparty. In Gouda liggen onze roots. We organiseren al ruim 20 jaar bedrijfs- en publieksevents en zijn uniek als het gaat om het neerzetten van sfeer en beleving. We hebben hart voor onze stad en werken dan ook voornamelijk met leveranciers uit Gouda en omgeving. Met gezonde ambitie, passie en lef maken wij van elk evenement en feest een succes.